Bogtryk

Bøger – softcover og hardcover

Kvalitet til lave priser

  • Høj kvalitet af såvel sort/hvid som farve bøger
  • Book on demand; Fra 1 til 10.000 stk.
  • Digital- eller offsettryk
  • Indbinding: vælg mellem soft- eller hardcover

Tast dine oplysninger ind i prisberegneren, og se prisen på dit bogprojekt.

Nedenstående formater er standardformater, som er tilpasset papirtyper for at opnå den bedste pris. Finder du ikke dit bogprojekt i beregneren, er du velkommen til at sende en forespørgsel. Giv os et ring på 66 19 28 52, eller send en mail med din forespørgsel.

Produktionstid - se nedenstående

Paperback 5-10 arbejdsdage

Hardcover 10-14 arbejdsdage

Vedr. ISBN nummer

Hvis bøgerne skal bruges til videresalg, så bør man forsyne bogen med et ISBN nummer og en stregkode. Har du brug for at vide mere om ISBN nummer, så gå til isbn.dks underside med spørgsmål og svar, og læs mere omkring processen.

Upload sider med det indre indhold

Du kan uploade indholdssiden senere, når et produkt tilføjes i indkøbskurven og efterredigere fra kurven igen.
Upload kun pdf,zip billeder
Fil bør ikke være større end 50MB

Vælg forside

Prisberegner

Indtast antal s/h og eller antal farvesider i din bog.
I alt : Dkk 1.212,00
I alt : Dkk 1.212,00

Alt du skal vide om bogtryk

Skal du trykke og udgive din egen bog? Så er det vigtigt, at du læser med her. Du har sikkert din trykfil klar til tryk, og nu skal du forholde dig til en række tekniske ting, som i sidste ende skal føre til et flot resultat. Derfor skal du først og fremmest give et par oplysninger til dit trykkefirma om format, farve, papirtype, kachering, foliering og m.m.

 

Format

Hos Digitaltryk Odense er vi interesseret i at vide, hvilket format din tryksag skal trykkes i og beskæres til. Vi tilbyder følgende størrelser:

l  Lille roman (125*200 mm)

l  A5 (148*210 mm)

l  Lærebog (170*240 mm)

l  Kvadratisk (210*210 mm)

l  A4 (210*297 mm)

l  B5 (176*250 mm)

 

Papirtype

Vi vil derudover vide, hvad vi skal trykke din tryksag på. Der er mange forskellige typer af papir, og når du vælger papirtype skal du overveje, hvad du vil signalere. Valg af papirtype er afgørende for det, du som enten privatkunde eller erhvervskunde signalerer til din modtager. Vi tilbyder følgende papirtyper:

 

Papirtype til indhold:

l  130 g Silk

l  100 g Munken Cream

l  115 g G-print

l  170 g Silk

l    90 g Offsetpapir

 

Papirtype til omslag:

l  300 g Silk

l  300 g Offsetpapir

l  240 g Invercote

 

Silk

Papirtypen silk giver en silkeagtig overflade. Vi sammenligner den med en upoleret perle, som giver en tilbagestråling end mat papir. Silk har den fordel, at den har en lille punktbredning, som betyder, at den bidrager med en høj skarphed. Her bruger vi mellem 130 g til 170 g til alle størrelser.

 

Munken cream

Papirtypen Munken cream et træfrit og træholdigt papir, som egner sig perfekt som bogpapir. Munken cream er i den bedste kvalitet med styrke, hvilket bl.a. giver en god læsbarhed og trykbarhed. Resultatet er et flot creamfarvet bogpapir (knækket hvid) og bruges ofte til tekst-tunge bøger, idet papiret er behageligt for øjnene.

 

G-print

Papirtypen G-print er et træfrit, bestrøget papir. G-print giver en glat, lidt reflekterende overflade, som er god til læsbarhed og billedgengivelse. Papirtypen er hvid og kan godt minde lidt om silk. Overfladen er mere ru end silkepapir. 

 

Offsetpapir

Papirtypen Offsetpapir er et hvidt, ubestrøget papir, som har en semi-ru overflade. Offsetpapir er det traditionelle kontorpapir, som de fleste kender til. Det er et godt papir til at stemple og skrive på. Hvis du f.eks. skal trykke noget “finere”, er det bedre at vælge en bestrøget papirtype.

 

Kachering

Kachering er en overfladebehandling af papir, som vi påfører på dit omslag. Et tyndt folielag påføres under varme og tryk, således du får et eksklusivt resultat. Derudover er der større risiko for afsmitning, hvis du ikke vælger kachering. Vi tilbyder disse typer:

l  Mat kachering

l  Blank kachering

l  Soft kachering 

 

Bogtryk priser

Det er vigtigt for os, at din nye bog har en perfekt finish. Vi hjælper dig med hele processen - lige fra udvælgelse af papirtyper til gennemgang af det endelige produkt.

Vi er en full-service grafisk virksomhed. Vi har gennem mange år bestræbt os på at gøre kundernes arbejdsdag nemmere. Virksomheden Grafisk Produktion Odense, som står bag Digitaltryk Odense, har været i branchen i intet mindre end 29 år.

Du kan få trykt din bog hos os fra 600,- kr. Præcis hvad det koster at få trykt din bog afhænger af dine valg, herunder format, omslag, papirtype, farver m.m. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og et gratis tilbud i forhold til din tryksag. Du kan ringe til os på 66 19 28 52 eller sende en mail til .