Bøger – softcover, hardcover eller spiral

Kvalitet til lave priser

 • Høj kvalitet af såvel sort/hvid som farve bøger
 • Book on demand; Fra 1 til 10.000 stk.
 • Digital- eller offsettryk
 • Indbinding: vælg mellem softcover, hardcover eller spiral

Tast dine oplysninger ind i prisberegneren, og se prisen på dit bogprojekt.

Nedenstående formater er standardformater, som er tilpasset papirtyper for at opnå den bedste pris. Finder du ikke dit bogprojekt i beregneren, er du velkommen til at sende en forespørgsel. Giv os et ring på 66 19 28 52, eller send en mail med din forespørgsel.

Produktionstid - se nedenstående

Paperback 5-10 arbejdsdage

Hardcover 10-14 arbejdsdage

Spiralbøger 5-10 arbejdsdage

Vedr. ISBN nummer

Hvis bøgerne skal bruges til videresalg, så bør man forsyne bogen med et ISBN nummer og en stregkode. Har du brug for at vide mere om ISBN nummer, så gå til isbn.dks underside med spørgsmål og svar, og læs mere omkring processen.

 

 

Upload sider med det indre indhold

Du kan uploade indholdssiden senere, når et produkt tilføjes i indkøbskurven og efterredigere fra kurven igen.
Upload kun jpg,jpeg,gif,png,eps,ai,pdf,zip,tar,rar,cdr,psd,svg,tiff,tif billeder
50 max file size

Vælg forside

Prisberegner

Indtast antal s/h og eller antal farvesider i din bog.
I alt : Dkk2.187,84
I alt : Dkk2.187,84

Bogtryk priser

Det er vigtigt for os, at din nye bog har en perfekt finish. Vi hjælper dig med hele processen - lige fra udvælgelse af papirtyper til gennemgang af det endelige produkt.

Vi er en full-service grafisk virksomhed. Vi har gennem mange år bestræbt os på at gøre kundernes arbejdsdag nemmere. Virksomheden Grafisk Produktion Odense, som står bag Digitaltryk Odense, har været i branchen siden 1990.

Du kan få trykt din bog hos os fra 600,- kr. Præcis hvad det koster at få trykt din bog afhænger af dine valg, herunder format, omslag, papirtype, farver m.m. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og et gratis tilbud i forhold til din tryksag. Du kan ringe til os på 66 19 28 52 eller sende en mail

 

Gør drømme til virkelighed med bogtryk 

Hos Digitaltryk Odense hjælper vi gerne med at gøre drømme til virkelighed. Har du brugt de seneste mange måneder og arbejdet hårdt på at færdiggøre din bog, hvad end det er forfatterdrømmen, der skal udleves eller fagbogen til arbejdet der skal gøres officiel, så hjælper vi dig. Vi er nemlig eksperter indenfor bogtryk og kan hjælpe samt vejlede dig omkring alt indenfor digitalt tryk. 

Bogtryk priser - beregn din egen pris

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilke priser der gælder hvilke bøger og hvor god er kvaliteten egentlig så? Og er dét det rigtige type papir? Spørgsmålene er mange og derfor har vi gjort det helt simpelt for dig med vores prisberegner, som giver dig vores bogtryk priser, alt efter hvilket bogtryk du ønsker. 
Følg blot formularen og indsæt blandt andet: din ønskede størrelse, hvor mange antal sider i enten sort/hvid eller farver samt antal af bøger, du ønsker. Det er ret ligetil og kræver blot en indtastning af de eksakte tal. Desuden har du også selv mulighed for at vælge, om du foretrækker softcover eller paperback og hvilken papirtype, der passer til netop dit bogtryk. Du har altså mulighed for at indsætte alle informationer om din bog, gøre den helt din egen og efterfølgende se vores bogtryk priser. 

Udgiv din egen bog

At udgive sin egen bog er en speciel ting og noget der kræver eftertanke og hver detalje vendt og drejet ned til det mindste. Det er vi helt forståelige med og derfor har vi sikret, at vi giver dig alle tænkelige muligheder ift. papirtype, hvilken type omslag, indbindingen og meget mere. Få trykt din egen bog hos os og du slipper for at gå på kompromis med noget som helst. Hvad end det er dit første bogtryk og du blot ønsker 2 eksemplar eller du er den erfarne, der skal have printet 10.000 stk, så kan vi hjælpe dig. Vores viden spænder bredt og vi står altid til rådighed med hjælp og vejledning til det perfekte bogtryk. Skal du have hjælp til grafisk arbejde i form af f.eks. opsætning, kan vi også være behjælpelige med det. 

Tryk din egen bog hos os 

Få din bog trykt hos os og vær garanteret en nem og hurtig bestilling, hvad end det er fysisk i vores butik eller du foretrækker at designe online i ro og fred. Begge muligheder står til rådighed. Vi garanterer også en hurtigt og effektiv kontakt til vores kundeservice, hvis der opstår problemer undervejs eller du skulle have spørgsmål angående processen. 
Vores mange års erfaringer med bogtryk gør, at vi ved, hvor vigtig god kvalitet og service er og derfor går vi heller aldrig på kompromis med det. 

 

Alt du skal vide om bogtryk

Skal du trykke og udgive din egen bog? Så er det vigtigt, at du læser med her. Du har sikkert din trykfil klar til tryk, og nu skal du forholde dig til en række tekniske ting, som i sidste ende skal føre til et flot resultat. Derfor skal du først og fremmest give et par oplysninger til dit trykkefirma om format, farve, papirtype, kachering, foliering og m.m.

Format

Hos Digitaltryk Odense er vi interesseret i at vide, hvilket format din tryksag skal trykkes i og beskæres til. Vi tilbyder følgende størrelser:

 • Lille roman (125*200 mm).
 • A5 (148*210 mm).
 • Lærebog (170*240 mm).
 • Kvadratisk (210*210 mm).
 • A4 (210*297 mm).
 • B5 (176*250 mm).

Papirtype

Vi vil derudover vide, hvad vi skal trykke din tryksag på. Der er mange forskellige typer af papir, og når du vælger papirtype skal du overveje, hvad du vil signalere. Valg af papirtype er afgørende for det, du som enten privatkunde eller erhvervskunde signalerer til din modtager.  Du har derfor mulighed for at bestille vores gratis prøvebog for at mærke dig frem til din rigtige papirtype. Vi tilbyder følgende papirtyper:

Papirtype til indhold:

 • 130 g Silk.
 • 100 g Munken Cream.
 • 115 g G-print.
 • 170 g Silk.
 • 100 g Offsetpapir.
 • 90 g Image impact (velegnet til undervisningsmateriale).

Papirtype til omslag:

 • 300 g Silk.
 • 300 g Offsetpapir.
 • 240 g Invercote.
Silk

Papirtypen silk giver en silkeagtig overflade. Vi sammenligner den med en upoleret perle, som giver en tilbagestråling end mat papir. Silk har den fordel, at den har en lille punktbredning, som betyder, at den bidrager med en høj skarphed. Her bruger vi mellem 130 g til 170 g til alle størrelser.

Munken cream

Papirtypen Munken cream et træfrit og træholdigt papir, som egner sig perfekt som bogpapir. Munken cream er i den bedste kvalitet med styrke, hvilket bl.a. giver en god læsbarhed og trykbarhed. Resultatet er et flot creamfarvet bogpapir (knækket hvid) og bruges ofte til tekst-tunge bøger, idet papiret er behageligt for øjnene.

G-print

Papirtypen G-print er et træfrit, bestrøget papir. G-print giver en glat, lidt reflekterende overflade, som er god til læsbarhed og billedgengivelse. Papirtypen er hvid og kan godt minde lidt om silk. Overfladen er mere ru end silkepapir. 

Offsetpapir

Papirtypen Offsetpapir er et hvidt, ubestrøget papir, som har en semi-ru overflade. Offsetpapir er det traditionelle kontorpapir, som de fleste kender til. Det er et godt papir til at stemple og skrive på. Hvis du f.eks. skal trykke noget “finere”, er det bedre at vælge en bestrøget papirtype.

Printpapir

Papirtypen Image impact er et hvidt stykke bestrøget papir, som har en glat overflade. Forbedret kopipapir er et stykke papir, som egner sig særdeles godt til undervisningsmaterialer.

Kachering

Kachering er en overfladebehandling af papir, som vi påfører på dit omslag. Et tyndt folielag påføres under varme og tryk, således du får et eksklusivt resultat. Derudover er der større risiko for afsmitning, hvis du ikke vælger kachering. Vi tilbyder disse typer:

 • Mat kachering.
 • Blank kachering.
 • Soft kachering.