Prisberegner

I alt : Dkk650,00

Billige Roll-up i høj kvalitet

En roll-up er perfekt til messer eller som pynt på kontoret. Her kan du tage dit budskab med dig og altid have det ved hånden.

Made in Denmark er ikke bare noget vi skilter med. Vores roll-up er produceret i Danmark og kan derfor altid leveres fra dag til dag, hvis det ønskes!

Vores standard roll-up systemer printes på et kraftig tekstil banner som gengiver trykket flot og som samtidig kan holde til at blive brugt. Vi anvender kun materialer som er brandgodkendte (B1) sammen med vores basic roll-up system. Dvs. godkendt til messer- og andet indendørsbrug. Alle vores systemer leveres færdigsamlet  i en praktisk transporttaske. Måler 60 x 200 cm, 85 x 200 cm eller 150 x 200 cm (BEMÆRK trykfil skal måle 220 cm i højden,  uden skæremærker og beskæring).

Premium
Er vores high-end system. Banneret er lavet af stof (B1 godkendt) og står pænt, når den er sat op. Glat og lige. Systemet er udført i et eksklusivt og holdbart materiale. Vælg dette system, hvis udseendet af selve kassetten er vigtigt for dig.

Standard
Et godt og solidt system, som også står pænt, når det er sat op. Systemet er lavet af gedigne materialer, som sikrer at banneret altid står pænt og lodret. Roll-up'en kan bruges et utal af gange. Så længe man behandler det ordentligt. 

Er du i tvivl om hvad der menes? Så se vores roll-up videoguide, eller gå til "Skabeloner" sektionen.

UNDLAD TEKST I DE NEDERSTE 10 CM I DET SYNLIGE OMRÅDE 

StørrelseOplag fraOplag tilPris
Standard Roll-up 85x200 - Vi anbefaler15Dkk650,00
6999Dkk600,00
Budget Roll-up 85x20015Dkk595,00
6999Dkk550,00
Premium Roll-up 85 x20015Dkk1.045,00
6999Dkk990,00
Roll-up 60x20015Dkk544,50
Se mere

Billig roll-up banner i høj kvalitet

Har du brug for et roll-up banner til din messestand? Eller har du brugt et roll up banner til en festlig lejlighed? Vi producerer billige roll-up banner i høj kvalitet, som du også kan bruge til pynt i din virksomhed. Vi kan trykke dit logo og budskab på banneret, så du altid kan have det ved hånden.

Dansk produceret

Vi producerer vores roll-up produkter i Danmark. Du kan derfor bestille hos os få leveret dit banner hurtigt og nemt. Vi leverer fra dag til dag, hvis det ønskes! Derudover er vores roll up bannere robuste og kan bruges gentagne gange.

Roll-up banner i den bedste kvalitet

Vores roll-up systemer er printet på et kraftig tekstil banner, som gengiver trykket flot og som samtidig kan holde til at blive brugt. Vi anvender kun materialer, som er brandgodkendte (B1) sammen med vores basic roll-up system. Det betyder, at vores roll up bannere er godkendte til messer og andet indendørs brug. Alle vores roll-up bannere leveres færdigsamlet i en praktisk transporttaske.
 

Produktinformationer

Du kan vælge mellem tre størrelser:

  • 60 x 200 cm
  • 85 x 200 cm
  • 150 x 200 cm

Du skal vide, at din trykfil skal måle 220 cm i højden uden skæremærker og beskæring. Er du i tvivl om din trykfil overholder målene? Så se vores roll-up videoguide eller gå til sektionen “Skabeloner”.
 

Levering af roll-up

Levering er naturligvis også en vigtig del af produktet. Vi anvender primært  GLS eller Danske Fragtmænd som transportører. Du kan naturligvis også afhente din tryksager hos os på Munkehatten 28, 5220 Odense SØ.

Du skal registrere dig som bruger hos Digitaltryk Odense. Du får din helt egen side med ordrehistorik, genbestillings muligheder, billedarkiv og m.m. Du kan følge din ordre og sende forespørgsler direkte til os og få et tilbud retur. Derudover har du mulighed for at se alle dine tidligere bestillinger, som både er dem du har uploadet og designet på hjemmesiden.