Stilladsbanner

Prisberegner

x
I alt : Dkk200,03

Netbanner 

Et stilladsbanner er velegnet til stilladser, trådhegn og øvrige steder, hvor der er meget vind.  Et stilladsbanner, også kendt som netbanner eller meshbanner, er et banner med fire små huller i siden, som bruges til at fastholde bannet. Netbanneret er velegnet at bruge udenfor, hvor der er meget vind, da den kan holde til det, da den har huller til luftgennemstrømning.  Det er derfor velegnet til stilladser, store facader, trådhegn og øvrige steder, hvor der er meget vind. Banneret bliver færdiggjort med ombuk og sejlringe for en sikker ophængning.

Materiale: PVC 300 g

Efterbehandling: Ombuk samt sejlringe pr. løbende meter

Ved printbredder over 158 cm – forvent leveringstid på 10 arbejdsdage

Skære igennem med et stilladsbanner

Et banner er en god måde at brande en virksomhed, dens værdier og produkter i kraft af sin størrelse. Det kan også bruges til andre former for kommunikation. Det er kun ens kreativitet, der sætter begrænsningen. Hvis du sørger for at designe et fint layout, har et godt og klar budskab og monteret netbanneret på den rigtige måde, så er der stor chance for, at dit budskab når målgruppen. Den kan endda nærmest gøre en ellers kedelig grå bygning mere spændende at se på, når man går forbi.

Et netbanner kan printes som dobbeltsidet, men bruges mest som enkeltsiden. Det er mest velegnet steder såsom op ad en væg eller bygning, hvor det ikke er fritstående.

Se også udvalget af andre storformatstryk såsom vores roll up, facadebanner og meget andet til at sprede dit budskab!
 

Stilladsbanner materiale

Alle Digitaltryk Odense stilladsbanner er lavet af PVC. Polyvinylchlorid, ofte forkortet PVC eller vinyl, er et udbredt plastmateriale. Det kan både anvendes inde og udendørs. Det er B1 brandgodkendt, hvilket betyder, at den er trykt på brandhæmmende materiale.
 

Stilladsbanner design

Du kan designe dit netbanners design online på vores hjemmeside. Det er intuitivt at benytte sig af. Du kan vælge dit layout, farver og fonts. Du kan selv afgøre om, du vil have et detaljeret eller bredt budskab på netbanneret. Uanset hvilket produkt, service eller virksomhed du vil promovere, så kan du få gavn af at markedsføre dig med stilladsbanner.

Skulle du dog have problemer med at lave dit design, så er du altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp. Du kan ringe til os på 66 19 28 52 eller sende en mail til os.

Stilladsbanner priser

Digitaltryk Odense producerer stilladsbannere i både små og kæmpestore størrelser. Du kan bruges vores prisberegner til at udregne prisen for din virksomheds netbanner. Du skal blot angive bredde og højde.  Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på 66 19 28 52 eller sende en mail til os.

Vi er en full-service grafisk virksomhed med beliggenhed i Odense. Vi har gennem mange år bestræbt os på at gøre kundernes arbejdsdag nemmere. Virksomheden Grafisk Produktion Odense, som står bag Digitaltryk Odense, har været i branchen i intet mindre end 29 år.
 

Leveringstid på stilladsbanner

Alle vores banner bliver leveret med ombuk og sejlringe per løbende meter for en sikker ophængning. Vi leverer stilladsbanner så hurtigt som muligt efter en bestilling, Forvent dog en leveringstid på 10 arbejdsdage ved printebredde over 158 cm.