Digitaltryk Odense er glade for at have dig som kunde og respekterer naturligvis dit privatliv. Vi indsamler indformation om dit brug af sitet for at kunne forbedre din brugeroplevelse og for at kunne kommunikere med dig om hvad vi kan, hvilke ydelser som vi mener kan være relevante for dig.

Digitaltryk Odense erkender, at vi skal opbevare og bruge dine kundeoplysninger ansvarligt. Vi hverken sælger eller udlejer dine oplysninger til tredjemand, men vi deler dine oplysninger med tredjeparter, under visse omstændigheder, som beskrevet nedenfor. Denne politik beskriver de personlige oplysninger, vi indsamler om dig, hvorfor vi indsamler det, hvordan vi bruger det, og hvornår vi deler dem med tredjeparter. Vores politik beskriver også de valg, du kan gøre om, hvordan vi indsamler og bruger dine oplysninger. Hvis du har nogle spørgsmål om vores politik, er du velkommen til at kontakte os på kundeservic@digitaltrykodense.dk

Hvis vores privatlivspolitik ændrer sig i fremtiden vil vi offentliggøre dette og også informere dig direkte om dette. Vi vil også informere dig hvis de informationer der er indsamlet om dig, bruges på anden måde end som beskrevet her.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. se vejledning Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Facebook
  • Mailchimp

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på websitet.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Adgang til information om dig

Ved at trykke på "Min Konto" kan du se alle de oplysninger vi har om dig. Du kan selv redigere og/eller slette disse efter behov. Har du brug for hjælp til dette, er du velkommen til at kontakte os - se kontakt oplysninger under "Udgiver".

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservic@digitaltrykodense.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Digitaltryk Odense v/GPO
Peder Skrams Vej 4, 5220 Odense SØ
Tlf. 66 14 08 52
CVR: 13968373
E-mail: kundeservic@digitaltrykodense.dk

Opdateret den 28. august 2018