Tryksager

Her finder du alt til din markedsføring - og mere til. Ønsker du at markedsføre din virksomhed med strømaterialer i form af postkort eller flyers, så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder også et bredre program af trykte materialer såsom bøger i forskellige former for udførsel.

Kalendere

Med en lille smart bordkalender, en vægkalender i storformat, eller en vægkalender i A4 størrelse med din reklame, kan du markedsføre din virksomhed hele året rundt.

Brevlinje

En god brevlinie siger det hele. Her kan du bestille alt til din brevlinie.

Fra visitkort til omslagsmapper og fra brevpapir til kuverter. Du er er altid velkommen til at kontakte os for inspiration eller hjælp.

Hæfter

Skal du bruge et nyt katalog, tidsskrift eller fagblad? Så kan du her bestille vores mest gængse hæfter. Ønsker du et andet format, så tøv ikke med at kontakt os på 6619 2852.

Storformat

Når budskabet er rigtigt stort. Herunder finder du en bred vifte at storformat produkter. Alt fra bannere til plakater.

Vi har en kort produktionstid og nogle skarpe priser!

Tekstiltryk

Få printet dit logo eller motiv på alt fra muleposer til poloer. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Selvklæbende materiale

Plastkort

Medlemskort, fordelskort eller som eksklusive prisskilte til detailhandlen. 

Mulighederne for at få trykt på plastikkort er uendelige.  Så hvis ikke du finder det du søger her, så sende os en forespørgsel på kundeservice@digitalttrykodense.dk eller ring på 66 19 28 52

 

Reklameartikler

Integreret labels

Integreret kort

Tilbehør

Tilbehør som visitkortholdere, brochurestandere m.m.

Grafisk hjælp

Bladre pdf

Bladre pdf eller online pdf, kært barn har mange navne. Men essensen er at du kan få dit katalog lagt online, så kunderne nemt og hurtigt kan bladre rundt i kataloget. Det er også muligt at tilknytte videoer til sit katalog.