Prisberegner

I alt : Dkk990,00

Bordkalender

Med en lille smart bordkalender kan du markedsføre din virksomhed hele året rundt. Download vores skabelon eller benyt vores online designer til at gøre din bordkalender personlig.

Format: 240 x 160 mm

Papir: 240 g Chromocard (postkortkarton)

Farver: 4 + 0

Låses i bunden.

StørrelseOplag/antalPris
Bordkalender 2024100Dkk990,00
200Dkk110,00
300Dkk1.375,00
400Dkk1.540,00
500Dkk1.705,00
1000Dkk2.420,00
Bordkalender 2023100Dkk990,00
Se mere

Kvadratisk bordkalender 2023

Digitaltryk Odenses ´kvadratiske bordkalender er med sit simple design et uundværligt planlægningsværktøj i hjemmet eller på kontoret. Du kan markedsføre din virksomhed hele året rundt med en bordkalender, der både vil have en funktionel funktion for dine kunder og minde dem om din virksomhed, hver gang de gør brug af bordkalenderen. 

Download vores bordkalender skabelon eller benyt vores online designer til at gøre din bordkalender personlig.

Format: 240 x 160 mm

Papir: 240 g Chromocard (postkortkarton)

Farver: 4 + 0

 

Alt hvad du skal vide om vores bordkalender

Er du på udkig efter en moderne kvadratisk bordkalender, der vil pynte på alle kontor og ethvert hjem? Så er du kommet til det rette sted.

Planlæg og koordinere din tid med en bordkalender 

Vi har alle brug for at holde styr på aftaler og vores opgaver både på arbejde såvel som i det private. Med en bordkalender sørger du for at have et godt overblik over dine aftaler og begivenheder, så du aldrig misser et vigtigt møde eller en deadline. Du er også altid på forkant med helligdage, da du bliver påmindet om dem, hver gang du gør brug af din bordkalender. Bordkalenderen er lille og lækkert med et format på 240 x 160 mm, derfor fylder den ikke på dit bord.

Du kan vælge at downloade vores bordkalender skabelon, hvor vi har holdt designet helt rent. Hvis du hellere vil gøre bordkalenderen en smule mere personligt, kan du benytte dig af vores online designer, der kan hjælpe dig med at designe layoutet.

Hvilken papirtype bruger vi til vores bordkalender?

Vi bruger Chromomard papir til at fremstille vores bordkalender, der er af høj kvalitet.  Papirtypen Chromocard har en trippelbestrøget forside og en hvid letbestrøget matside. Derfor fremstår forsiden blankt og glittet. Chromocard tilbyder en høj stivhed og pålidelige trykegenskaber. Det er muligt at skrive på papiret med en blyant såvel som kuglepen. Papirtypen er hvid.

Bordkalender priser

Du kan købe bordkalender hos Digitaltryk Odense fra 900,- kroner.  Vi sælger bordkalender i antal. Vi sælger 100 bordkalendere for 900,- kroner. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på 66 19 28 52 eller sende en mail til os.

Vi er en full-service grafisk virksomhed med beliggenhed i Odense. Vi har gennem mange år bestræbt os på at gøre kundernes arbejdsdag nemmere. Virksomheden Grafisk Produktion Odense, som står bag Digitaltryk Odense, har været i branchen siden 1990.

Få en personlig bordkalender med foto

En simpel bordkalender kan nemt blive piftet op og gjort personligt med et foto. Med billeder fra dit bryllup, sommeraftener med venner eller dit kæledyr er du sikret et smil og et godt minde, hver gang du gør brug af din bordkalender. En bordkalender med foto vil uden tvivl også altid starte en god samtale op med dine kollegaer fra kontoret, hvis du gør brug af den på arbejde.

Udforsk vores udvalg af andre kalendre som vægkalenderen og storformatskalenderen