Prisberegner

I alt : Dkk495,00

Vægkalender

Markedsfør din virksomhed med en vægkalender med din reklame. 6 måneder på hver side. Download vores skabelon eller benyt vores online designer til at gøre din kalender personlig.

Format: A4 eller A3

Papir: 350 g silk

Farver: 4 + 4

Årstal og størrelseOplag/antalPris
2024 - A4 kalender100Dkk495,00
300Dkk759,00
500Dkk990,00
1000Dkk1.633,50
2024 - A3 kalender100Dkk621,50
300Dkk1.122,00
500Dkk1.606,00
Se mere

Vægkalender 2023

Digitaltryk Odenses vægkalender er med sit simple design og en kompakt størrelse et uundværligt planlægningsværktøj i hjemmet eller på kontoret. Den har 6 måneder på hver side, der hurtigt giver overblik over ugenumre, helligdage og månederne. Du kan markedsføre din virksomhed hele året rundt med en vægkalender, der både vil have en funktionel funktion for dine kunder og minde dem om din virksomhed, hver gang de gør brug af vægkalenderen.

Download vores vægkalender skabeloner eller benyt vores online designer til at gøre din vægkalender personlig.

 

Lille overskuelige kontorkalender

Er du på udkig efter en moderne vægkalender, der vil pynte på alle kontor og ethvert hjem? Så er du kommet til det rette sted.  Digitaltryk Odenses vægkalender er en perfekt lille kontorkalender, som du hurtigt kan kaste et blik på, når du sidder og taler i telefon. Hvis du vælger et lille hul i toppen af kalenderen, så er det nemt at hænge den op. Kontorkalenderen er i A4 eller i A3 og vendbar, så du ser et halvt år ad gangen på ingen tid.

 

Koordinere din tid med en vægkalender  

Vi har alle brug for at holde styr på aftaler og vores opgaver både på arbejde såvel som i det private. Hæng din vægkalender op på væggen og få et fint overblik over alle dine begivenheder og møder.  Du er også altid på forkant med helligdage, da du bliver påmindet om dem, hver gang du gør brug af din vægkalender. Vægkalenderen er lille og lækkert med et format på A3 eller A4, derfor fylder den ikke meget på væggen.

Du kan vælge at downloade vores vægkalender skabeloner, hvor vi har holdt designet helt rent. Hvis du hellere vil gøre vægkalenderen en smule mere personligt, kan du benytte dig af vores online designer, der kan hjælpe dig med at designe layoutet.

 

Vægkalender formater

Hos Digitaltryk Odense er vi interesseret i at give dig muligheder. Det gælder også i dit valg af formater til vægkalenderen. Vi tilbyder to størrelser til vores vægkalender:

  • A3
  • A4

 

Hvilken papirtype bruger vi til vores vægkalender?

I Digitaltryk Odense bruger vi silk papir til at fremstille vores vægkalender, der er af høj kvalitet. Det er muligt at skrive på papiret med en blyant såvel som kuglepen.

 

Vægkalender priser

Du kan købe vægkalender hos Digitaltryk Odense i to størrelser: A3-kalender og A4-kalender. Du kan vælge mellem at købe 100, 300 eller 500 antal ad gangen. A4-kalender er lidt billigere end A3-kalender. Den helt nøjagtige pris afhænger af antal kalender og kalendertypen, men du kan få vægkalender fra 450 kroner. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på 66 19 28 52 eller sende en mail til os.

Vi er en full-service grafisk virksomhed placeret i Odense. Vi har gennem mange år bestræbt os på at gøre kundernes arbejdsdag nemmere. Virksomheden Grafisk Produktion Odense, som står bag Digitaltryk Odense, har været i branchen i intet mindre end 32 år.

Udforsk vores udvalg af andre kalendre som bordkalenderen og storformatskalenderen