Dørhænger

Prisberegner

I alt : Dkk1.045,00
I alt : Dkk1.045,00

Dørhænger

Dørhængere har en høj synlighed, hvilket betyder at de er rigtig god til reklame. Design din egen specielle dørhænger, for at promovere din virksomhed. Skab design som repræsenterer din virksomhed og indeholder væsentlige kontaktinformationer. 

Udstansede dørhængere 

  • B x H: 80 x 200 mm
  • Huls diamanter: Ø40 mm

Bemærk

  • Det færdige design skal indeholde bleed på 3 mm, for at opnå det bedste resultat. 
  • Sørg for, at al tekstmateriale holdes inden for sikkerhedsmargin.
  • Opløsning: 300 dpi

Variant Oplag/antalPris
80 x 200 mm100Dkk1.045,00
200Dkk1.226,50
250Dkk1.292,50
300Dkk1.358,50
350Dkk1.430,00
400Dkk1.501,50
450Dkk1.573,00
Se mere

Spred budskabet med dørhænger

En robust dørhænger er et unikt tag på markedsføring for din virksomhed. Det er vigtigt at sørge for at sikre sig nye og spændende måder, at sprede ens budskab på ude i verden. Dørhænger kan få dine kunder til at se på dig med nye øjne eller blive gjort opmærksom på dig. Hvis du ikke er overbevist om, at dørhænger virker som markedsføring – så læs med her.

2 gode grund til effektiv markedsføring med dørhængere

Vi giver dig her to gode grunde til, at det er effektiv markedsføring.

1)  Velkommen hjem

Når man vender hjem efter en lang arbejdsdag, vil de fleste tømme postkassen som noget af det første. Det de betragter som reklame, bliver med det samme smidt i skraldespanden. Derfor er dørhænger mere effektivt, da dørhænger er ved hoveddøren. Det er et uventet sted og få folks opmærksomhed.

2)  Ude af øje, ude af sind

Kender du udtrykket: ”Ude af øje, ude af sind”? Samme er gældende indenfor markedsføring. Når markedsføringsmateriale bliver let at skubbe til side eller fjerne, så hænger budskabet ikke fast hos modtageren.  Dørhænger kan hjælpe dig med at undgå det, idet modtageren fysisk er nødt til at fjerne dørhængeren fra håndtaget. Det tvinger modtageren til at interagere med dørhængeren på en helt anden måde, end hvis det var en pop-up på en hjemmeside. Personen ser på budskabet, imens de fjerner dørhængeren, derfor vil de højst sandsynligt tage dit budskab ind.

 

 

Dørhænge er lette at tilpasse din virksomhed

Når du skal designe dit dørhænger, har du frie tøjler. Du kan vælge dit layout, farver og fonts til dørhængeren.  Du kan selv afgøre om, du vil have et detaljeret eller bredt budskab på dørhængeren. Uanset hvilket produkt, service eller virksomhed du vil promovere, så kan du gøre det effektivt med Digitaltryk Odenses dørhænger.

 

Reklame uden påført navn kan ikke uddeles som dørhænger

Hvis du er usikker på loven på området. Så kan vi oplyse dig, at forbrugerombudsmanden har vurderet, at virksomheder lovligt kan omdele reklame for virksomheden som dørhænger med påført navn, hvis ”Nej tak”-ordninger bliver respekteret. Husk derfor at sørge for at skabe et design, der indeholder din virksomheds kontaktinfo.

Dørhænger priser

Dørhænger kan gøre en kæmpe forskel for små virksomheder, der ikke har et stort budget til markedsføring. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på 66 19 28 52 eller sende en mail til os.

Vi er en full-service grafisk virksomhed. Vi har gennem mange år bestræbt os på at gøre kundernes arbejdsdag nemmere. Virksomheden Grafisk Produktion Odense, som står bag Digitaltryk Odense, har været i branchen siden 1990.