Spiralbøger

Spiralbøger i små og store oplag

Undervisningsmateriale, skriveblokke, manualer og meget andet.

Bøgerne indhænges med wire-o. Beregn prisen på dit spiralhæfte nedenfor. Og hvis ikke dit projekt matcher vores beregner, så er du  velkommen til at sende en forespørgsel. 

Indbinding:  spiral

Giv os et ring på 66 19 28 52  eller send en mail med din forespørgsel.

Få et tilbud

Upload sider med det indre indhold

Upload kun jpg,jpeg,gif,png,eps,ai,pdf,zip,tar,rar,cdr,psd,svg,tiff,tif billeder
50 max file size

Vælg forside

Prisberegner

Indtast antal s/h og eller antal farvesider i din bog.
I alt : Dkk554,76

Spiralbøger pris

Når det kommer til prisen, variere det ret meget. I det vi har en række forskellige formater og papirtyper, som har indflydelse på prisen. Det gør dog også, at vi kan lave en spiralbog der passer til dit behov, alt efter hvad du leder efter. 

Du er velkommen til at kontakte os på 66 19 28 52 eller sende en mail til kundeservice@digitaltrykodense.dk, hvor vi kan give dig den rette vejledning i forhold til dit behov for papirtyper og andet. 

 

Hvorfor vælge spiralbøger?

Spiralbøger kan bruges til mange ting, det bruges oftest af studerende, der vil have en nem måde at organisere deres notater på. Det bruges dermed også ofte som undervisningsmateriale, wire-o ringene gør det nemt at bladre rundt uden at ødelægge papiret. Vi tilbyder også specialtilpasning af omslag så du kan personliggøre din spiralbog, så du nemt kan organisere og differentiere mellem diverse emner hvis du har mere end en spiralbog.

 

Format

Du kan få spiralbøger i disse formater.
A5 (148*210 mm)
A4 (210*297 mm)
 
 

Papirtype

Vi har mange muligheder når det kommer til papirtype, det er for at vi kan leve op til din krav, og præferencer.
Papirtype til indhold:
90 g Image Impact
90 g Offsetpapir
130 g Silk
170 g Silk
100 g Munken creame
115 g G-Print
 
 

Papirtype til omslag:

350 g Offset.
300 g Silk.
240 g Chromocard.
 
 

Silk

Papirtypen silk giver en silkeagtig overflade. Vi sammenligner den med en upoleret perle, som giver en tilbagestråling end mat papir. Silk har den fordel, at den har en lille punktbredning, som betyder, at den bidrager med en høj skarphed. Her bruger vi mellem 130 g til 170 g til alle størrelser.
 
 

Munken cream

Papirtypen Munken cream et træfrit og træholdigt papir, som egner sig perfekt som bogpapir. Munken cream er i den bedste kvalitet med styrke, hvilket bl.a. giver en god læsbarhed og trykbarhed. Resultatet er et flot creamfarvet bogpapir (knækket hvid) og bruges ofte til tekst-tunge bøger, idet papiret er behageligt for øjnene.
 
 

G-print

Papirtypen G-print er et træfrit, bestrøget papir. G-print giver en glat, lidt reflekterende overflade, som er god til læsbarhed og billedgengivelse. Papirtypen er hvid og kan godt minde lidt om silk. Overfladen er mere ru end silkepapir. 
 
 

Offsetpapir

Papirtypen Offsetpapir er et hvidt, ubestrøget papir, som har en semi-ru overflade. Offsetpapir er det traditionelle kontorpapir, som de fleste kender til. Det er et godt papir til at stemple og skrive på. Hvis du f.eks. skal trykke noget “finere”, er det bedre at vælge en bestrøget papirtype.
 
 

Printpapir

Papirtypen Image impact er et hvidt stykke bestrøget papir, som har en glat overflade. Forbedret kopipapir er et stykke papir, som egner sig særdeles godt til undervisningsmaterialer.
 
 

Kachering

Kachering er en overfladebehandling af papir, som vi påfører på dit omslag. Et tyndt folielag påføres under varme og tryk, således du får et eksklusivt resultat. Derudover er der større risiko for afsmitning, hvis du ikke vælger kachering. Vi tilbyder disse typer:
 
  • Mat kachering.
  • Blank kachering.
  • Soft kachering.