Prisberegner

(Min: 100, Max: 10000)
I alt : Dkk393,01

Tryk af flyers, løsblade eller produktblade

Løsblade eller flyers tjener mange forskellige formål. De kan bruges som små reklamer til omdeling, prislister eller fx som fakta-ark på dine produkter.

Vi kan producere flyers i mange forskellige formater og på mange forskellige papirtyper. Ønsker du en anden kvalitet, så kontakt os endelig for priser og inspiration.

Papir: 170 g Multiart silk

Formater
Hos Digitaltryk Odense er vi interesseret i at give dig muligheder. Det gælder også i dit valg af formater til tryk af flyers, løseblade eller produktblade. Vi tilbyder følgende størrelser:

  • A3
  • A4
  • A5
  • A6
  • M65
  • Kvadratisk (21 x 21 cm)

StørrelseOplag fraOplag tilPris
A4; farvetryk på begge sider100100Dkk393,01
101200Dkk474,32
201300Dkk555,63
301400Dkk636,94
401500Dkk718,26
501600Dkk799,57
601700Dkk880,88
Se mere

Papirtyper til tryk af flyers, løsblade eller produktblade

Hos Digitaltryk Odense går vi op i alle de små detaljer. Det gælder også vores udvalg af papir. Der er mange forskellige typer af papir, og når du vælger papirtype, skal du overveje, hvad du vil signalere. Valg af papirtype er afgørende for det, du som enten privatkunde eller erhvervskunde signalerer til din modtager.

Vi tilbyder følgende papirtyper:

Multiart silk

Det er et hvidt, bestrøget papir.  Papiret har en silkemat, glat og ensartet overfalde. Multiart silk er et godt all-around papir, der kan anbefales at bruge til de fleste trykopgaver. Det er et oplagt valg til brochurer, hæfter, løsblade, flyers og foldere. Papiret har en rigtig god billedgengivelse.

Silk

Papirtypen silk giver en silkeagtig overflade. Vi sammenligner den med en upoleret perle, som giver en tilbagestråling end mat papir. Silk har den fordel, at den har en lille punktbredning, som betyder, at den bidrager med en høj skarphed. Her bruger vi mellem 130 g til 170 g til alle størrelser.

Munken cream

Papirtypen Munken cream et træfrit og træholdigt papir.  Det er i den bedste kvalitet med styrke, hvilket giver en god læsbarhed og trykbarhed.  Papiret er behageligt for øjnene.

G-print

Papirtypen G-print er et træfrit, bestrøget papir. G-print giver en glat, lidt reflekterende overflade, som er god til læsbarhed og billedgengivelse. Papirtypen er hvid, og kan godt minde lidt om silk. Overfladen er mere ru end silkepapir.

Offsetpapir

Papirtypen Offsetpapir er et hvidt, ubestrøget papir, som har en semi-ru overflade. Offsetpapir er det traditionelle kontorpapir, som de fleste kender til. Det er et godt papir til at stemple og skrive på. Hvis du f.eks. skal trykke noget “finere”, er det bedre at vælge en bestrøget papirtype.

 

Løseblade, flyers og produktblade priser

Prisen på dine løsblade, produktblade eller flyers afhænger af dit valg af papir og antallet.  Du kan danne dig et overblik over alle vores priser i et samlet dokument her.  Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på 66 19 28 52 eller sende en mail til os.

 Vi er en full-service grafisk virksomhed med beliggenhed i Odense. Vi har gennem mange år bestræbt os på at gøre kundernes arbejdsdag nemmere. Virksomheden Grafisk Produktion Odense, som står bag Digitaltryk Odense, har været i branchen i intet mindre end 29 år.